Ricoh Ricoh MPC2003 A3 A4 kleuren multifunctional laserprinter

-Printer | kopieerapparaat | scanner | (fax optioneel) -Afdruksnelheid van 20 pagina’s per minuut kleur en zwart-wit -Scannen en documenten digitaliseren in kleur -ARDF automatische originele doorvoer -Duplex voor dubbelzijdig afdrukken en scannen -A
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Voor 17:00uur besteld, Morgen in huis!
€1.300,00
Excl. btw

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte kleurenmultifunctional voor uw kantoor? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots de refurbished Ricoh MPC2003, zorgvuldig gereviseerd door ons ervaren team. Met bijna 20 jaar expertise in het refurbishen van printers, bieden wij u een uitstekende printfunctie die aan al uw behoeften voldoet.

 Bijna 20 jaar experts in het refurbishen van printers: Als toonaangevende experts in het refurbishen van printers, hebben wij een reputatie opgebouwd voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze diepgaande kennis en ervaring staan wij garant voor uitstekende prestaties.

 Snelle levering binnen 24 uur: Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen wij ervoor dat uw refurbished Ricoh MPC2003 binnen 24 uur bij u wordt afgeleverd. U kunt direct aan de slag met uw afdruk- en scanbehoeften.

6 maanden garantie door een eigen monteur op locatie binnen 24 uur bij problemen: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Daarom bieden wij een uitgebreide garantie van 6 maanden. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan staat onze eigen monteur binnen 24 uur bij u op locatie om het probleem op te lossen.

Uitstekende printkwaliteit: De Ricoh MPC2003 levert indrukwekkende kleurenafdrukken met een hoge resolutie van 1200x1200 dpi. Uw documenten en afbeeldingen worden haarscherp afgedrukt met levendige kleuren en rijke details.

 Afdruksnelheid van 20 pagina's per minuut: Met een afdruksnelheid van 20 pagina's per minuut kunt u efficiënt werken aan uw printtaken. Verhoog de productiviteit van uw kantoor zonder in te leveren op kwaliteit.

 Twee papierladen: De Ricoh MPC2003 is uitgerust met twee papierladen, waardoor u verschillende papiersoorten en -formaten kunt gebruiken voor diverse afdrukbehoeften. Hiermee kunt u uw kantoorwerkzaamheden nog beter stroomlijnen.

Waarom genoegen nemen met minder als u een hoogwaardige refurbished Ricoh MPC2003 kunt verkrijgen? Profiteer van onze expertise, snelle levering en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze betrouwbare printfunctie!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »