Wie zijn wij en wat doen wij?

Goedkoopsteprinter reviseert al 15 jaar printers en kopieermachines en brengt deze tegen een fractie van de nieuwprijs weer terug op de markt. Vanwege onze jaren lange ervaring en expertise kennen wij al onze printers van binnen en van buiten en kunnen deze dankzij onze hoge efficiency de goedkoopste op de markt zijn! Gegarandeerd de laagste prijs!

Wij hebben voor iedere doeleinde de juiste printer staan en altijd de goedkoopste van Nederland! 
Print u 20 a4tjes per maand vanuit de woonkamer? of 20.000 per maand met werkgroepen van 50 man? Iedere printer, ieder model, ieder doeleinde, altijd de goedkoopste.
Zo kunt u altijd voorruit met een plug and play printer vanaf 35,- euro!

Let op!! Al onze printers zijn van topkwaliteit. Onze prijzen zijn enkel zo laag door onze hoge efficiency, onze expertise en onze enorme voorraden! Veel van onze printers hebben een nieuwwaarde van over de duizend euro en toch zijn onze printers stuk voor stuk zo goed als nieuw!


Wij maken het iedere dag opnieuw mee. Nieuwe relaties die bij ons terecht komen nadat via marktplaats net een nieuwe printer is gekocht bij een andere verkoper die toch niet bleek zoals deze aangeboden was. Let op en houd de aandacht erbij. Te goed om waar te zijn is vaak ook te goed om waar te zijn een beter advies kunnen wij van Goedkoopsteprinter niet meegeven! 

Wat wij wel kunnen doen is u (gratis natuurlijk) een handje helpen met het uizoeken van een goede printer die geschikt is voor uw doeleinde en niet standaard de duurste. Wij nodigen u dan ook graag uit in ons magazijn in Veghel zodat u rustig kunt bekijken en zelf uw printer specifiek kunt uitkiezen uit een rijtje machines die klaar staan!

Wilt u deze gelijk meenemen?
dan laten we terplekken zien dat alle opties op de machine het ook daadwerkelijk zo goed als nieuw doen zodat u zeker weet dat u met een gerust hart uw rustig kunt focussen op uw bedrijf en geen zorgen hoeft te maken over de printer of rare onnodige onverwachte hoge kosten.

Wilt u de printer liever bezorgd hebben?
Ook dat is geen punt bij ons. De standaard leverings en installatie van het print gedeelte kosten 75,- euro ongeacht hoelang de service engineer bij u bezig is! Ook laat de service engineer die uitsluitend in dienst en getraind is bij Goedkoopsteprinter u precies zien hoe de printer werkt zodat u er zeker van bent dat u ook waar voor uw geld heeft! 


Wij hebben voor iedere doeleinde de juiste printer staan en altijd de goedkoopste van Nederland!
Print u 20 a4tjes per maand vanuit de woonkamer? of 20.000 per maand met werkgroepen van 50 man? Iedere printer, ieder model, ieder doeleinde, altijd de goedkoopste.


Wij van Goedkoopsteprinter staan voor kwaliteit en duurzaamheid, en daar blijven wij ook bij.
Bel even naar 0413-310715 (gratis) wij helpen u graag verder!

Wie zijn wij en wat doen wij?
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »