Refurbished

Wat houdt refurbished in?

Bij onze gebruikte kopieermachines en printers voeren wij het economyline-programma. Pas als ze onze strenge selectie zijn doorgekomen, mogen ze door naar de volgende ronde: de revisie.

Bij de revisie op Economyline-niveau worden zowel de binnen- als de buitenkant schoongemaakt, waarvoor duidelijke eisen en normen gelden. Zo moet een machine na revisie volledig schoon en compleet zijn. Alleen lichte verkleuringen en krassen die binnen een afstand van één meter zichtbaar zijn, zijn toegestaan. Omdat de machine een nieuwe start maakt, mag deze sporen van een vorige gebruiker hebben. Alle klantspecifieke zaken, zoals stickers en software-instellingen zijn natuurlijk verwijderd.

Uiteraard is de werking van de machine enorm belangrijk. Zo zorgen wij ervoor dat de machine storingsvrij is en garanderen wij een goede tekstafdruk. Aan slijtage onderhevige onderdelen zijn vervangen en verbruiksmaterialen als toner, drum en de master-unit zijn prima van kwaliteit en kunnen nog lang mee.

Om het werken met de machine te vergemakkelijken, krijgt u een cd met handleiding erbij geleverd.

Alleen machines die aan alle bovenstaande revisienormen voldoen, zijn in de Economyline opgenomen. We zijn overtuigd van onze kwaliteit en bieden u daarom een standaard garantieperiode van 3 maanden.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »