Maak kennis met de HP LaserJet M712 Refurbished Model!

Maak kennis met de HP LaserJet M712 Refurbished Model!
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
4
€1.100,00
Excl. btw
Duurzaamheid ontmoet betaalbaarheid bij Goedkoopsteprinter!
 
Door te kiezen voor refurbished, draagt u niet alleen bij aan een duurzamere toekomst door de levensduur van deze apparaten te verlengen en de impact op het milieu te verminderen. U maakt ook economisch gezien een verstandige keuze want al onze printers werken nog net zo goed als een nieuwe printer en dat voor een fractie van de prijs!
 
Hoewel ze misschien wat tekenen van gebruik kunnen vertonen, zijn deze machines nog steeds krachtig,betrouwbaar en werken nog perfect, met garantie inbegrepen!
 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare printfunctie die kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid combineert? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots de HP LaserJet M712, zorgvuldig gereviseerd door ons deskundige team. Met bijna 20 jaar ervaring in het refurbishen van printers, garanderen wij een uitstekende printfunctie die uw portemonnee niet belast.

 Al bijna 20 jaar experts in het refurbishen van printers: Wij zijn gepassioneerde experts die bekend staan om ons vakmanschap in het refurbishen van printers. U kunt vertrouwen op onze uitgebreide kennis en ervaring om u de beste kwaliteit te bieden.

 Levering binnen 24 uur: Wij begrijpen het belang van een snelle levering. Daarom zorgen wij ervoor dat uw HP LaserJet M712 binnen 24 uur bij u wordt afgeleverd. Zo kunt u direct aan de slag met uw printtaken.

 6 maanden garantie door een eigen monteur op locatie binnen 24 uur bij problemen: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom bieden wij een uitgebreide garantie van 6 maanden. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan staat onze eigen monteur binnen 24 uur op uw locatie om het probleem te verhelpen.

Waarom genoegen nemen met minder als u een hoogwaardige refurbished HP LaserJet M712 kunt krijgen? Profiteer van onze expertise, snelle levering en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze betrouwbare printfunctie!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »