Maak kennis met de HP Color LaserJet 5225n Refurbished Model!

Maak kennis met de HP Color LaserJet 5225n Refurbished Model!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Voor 17:00uur besteld, Morgen in huis!
€1.300,00
Excl. btw
Duurzaamheid ontmoet betaalbaarheid bij Goedkoopsteprinter!
 
Door te kiezen voor refurbished, draagt u niet alleen bij aan een duurzamere toekomst door de levensduur van deze apparaten te verlengen en de impact op het milieu te verminderen. U maakt ook economisch gezien een verstandige keuze want al onze printers werken nog net zo goed als een nieuwe printer en dat voor een fractie van de prijs!
 
Hoewel ze misschien wat tekenen van gebruik kunnen vertonen, zijn deze machines nog steeds krachtig,betrouwbaar en werken nog perfect, met garantie inbegrepen!
 

 

Bent u op zoek naar een krachtige en betrouwbare kleurenprinter die voldoet aan al uw zakelijke afdrukbehoeften? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots de HP Color LaserJet 5225n, zorgvuldig gereviseerd door ons ervaren team. Met bijna 20 jaar expertise in het refurbishen van printers, garanderen wij een uitstekende printfunctie die uw verwachtingen zal overtreffen.

 Bijna 20 jaar experts in het refurbishen van printers: Wij zijn toegewijde professionals die bekend staan om ons vakmanschap in het refurbishen van printers. Met onze uitgebreide kennis en ervaring bieden wij u de beste kwaliteit en betrouwbaarheid.

 Snelle levering binnen 24 uur: Wij begrijpen dat tijd kostbaar is in het bedrijfsleven. Daarom zorgen wij ervoor dat uw HP Color LaserJet 5225n binnen 24 uur bij u wordt afgeleverd. U kunt dus direct aan de slag met het afdrukken van uw documenten.

 6 maanden garantie door een eigen monteur op locatie binnen 24 uur bij problemen: Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Daarom bieden wij een uitgebreide garantie van 6 maanden. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan staat onze eigen monteur binnen 24 uur bij u op locatie om het probleem te verhelpen.

Uitstekende printkwaliteit: De HP Color LaserJet 5225n levert verbluffende kleurenafdrukken met een resolutie van 600x600 dpi (dots per inch). Uw documenten en afbeeldingen zullen tot leven komen met heldere, levendige kleuren en scherpe details.

 Hoge printsnelheid: Met een indrukwekkende snelheid van 20 pagina's per minuut kunt u efficiënt grote afdruktaken uitvoeren. U hoeft niet te wachten en kunt zich concentreren op uw belangrijke taken.

Geavanceerde functionaliteit: De HP Color LaserJet 5225n gaat verder dan alleen printen. Met de mogelijkheid om te kopiëren en te scannen, kunt u eenvoudig en snel duplicaten maken en digitale versies van uw documenten creëren.

Waarom genoegen nemen met minder als u een hoogwaardige refurbished HP Color LaserJet 5225n kunt krijgen? Profiteer van onze expertise, snelle levering en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze betrouwbare printfunctie!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »