HP Color LaserJet 5550n A3-A4 laserprinter

Refurbished A3 - A4 kleuren laserprinter van goede kwaliteit. Geleverd met 3 maanden garantie. Plug and Play
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€490,00
Excl. btw

Wij van Goedkoopsteprinter bieden aan...

De HP Laserjet 5550 N is een mooie HP laserjet A4 + A3 kleuren machine en uiterst geschikt voor architecten en makelaardijen die behoefte hebben aan een beeldende afdruk tevens is deze machine ook uiterst geschikt voor  administratie kantoren en kantoren waar geregeld een mooie goede afdruk kwaliteit gevraagd word.
Buiten de snelle opstart (16 seconden voor de eerste afdruk) en de snelheid van de machine (28 pagina's per minuut) is deze machine ook zeer geschikt voor grote printopdrachten(12.500 per maand) die met goede kwaliteit in een hoog tempo geleverd moeten worden.


Met een mooie tonercapaciteit van 16.000 voor zwart en 12.000 PER kleur word er ook zuinig geprint met een setprijs voor slechts 349 exc btw.

Niet te vergeten dat wij van Goedkoopsteprinter.nl al onze machines altijd met een gemiddelde toner capaciteit van 50% willen leveren zodat u niet gelijk een nieuwe tonerset mee hoeft te bestellen.
Dit komt neer op een printer van 490 euro waar nog gemiddeld voor 175 euro aan toner in zit!

Voor meer technische informatie:


  •  eerste print in 16 seconden
  • 28 pagina's per minuut
  • 600 x 600 dpi print kwaliteit
Tevens is het bij ons mogelijk om een Duplex (voor dubbelzijdig printer) en tot 4 extra lades bij te bestellen (deze optie maakt de machine ook verrijdbaar)

Resume: zonder extra opties wordt deze machine geleverd voor 490 euro exclusief btw en verzendkosten, met netwerkinterface. Plug and Play. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »